Перенесення існуючих коштів на вашій картці
Будь-який існуючий баланс на вашій картці не буде вираховуватися, коли ваша організація завантажує додаткові кошти. Замість цього ваш поточний баланс переноситься на наступний місяць і додається до нового поповнення.
Це означає, що ваші кошти накопичуються, дозволяючи вам використовувати загальний доступний баланс для майбутніх покупок. Ви не втратите невикористаний баланс — він просто залишиться на вашій картці, готовий до використання в будь-який час, доки картка не протермінована.
Важлива примітка: ваша програма може видалити будь-які невикористані кошти, будь ласка, дотримуйтесь їхніх інструкцій щодо того, коли вам слід використати весь доступний баланс.